Techblog - Το καλύτερο blog τεχνολογικής ενημέρωσης στην Ελλάδα

Το "πνευματικό τέκνο" του Κώστα Βλαχάκη, αναλυτή τεχνολογίας και δημιουργού Blog και Forum, ακούει στο όνομα Techblog και είναι ενημερωτικό blog με θέμα την τεχνολογία.
Δημιουργήθηκε στις αρχές του 2007 και σήμερα (23/6/2011) έχει καταφέρει να διατηρήσει έναν σταθερά αυξανόμενο αριθμό επισκεπτών σε καθημερινή βάση (ο οποίος ανέρχεται σε μερικές χιλιάδες επισκέψεις).

Οι ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται χωρίζονται, ανάλογα με το περιεχόμενό τους, στις εξής κατηγορίες:

-Smartphones
-Tablets
-Gadgets
-Laptop
-Games
-Internet
-Software
-HC
-Desktop
-B2B
-Space News (εδώ ανεβαίνει ένα άρθρο την εβδομάδα, όχι από τον Κώστα, αλλά από τον Θανάση Βέμπο)

Αυτό που προσωπικά με ελκύει περισσότερο στο Techblog είναι το "Techblog TV", είναι δηλαδή η "τηλεόραση του Techblog". Στη συγκεκριμένη στήλη, ο Κώστας Βλαχάκης παρουσιάζει (και συγκρίνει, πολλές φορές) νέα κινητά, tablet και διάφορα άλλα gadgetάκια.
Πάρτε ένα δείγμα του "Techblog TV" εδώ (ναι, ίσως δε σας έδωσα και το καλύτερο παράδειγμα, αν και προσωπικά μου άρεσε).

Επιπλέον, υπάρχει η ενότητα "Workshop", στην οποία αναρτώνται βίντεο και φωτογραφίες από τις συναντήσεις που γίνονται συχνά πυκνά σε κεντρικά σημεία της Αθήνας και όχι μόνο, όπου οι αναγνώστες του Techblog έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν άλλους αναγνώστες του blog αλλά και να έρθουν σε επαφή με όλες τις νέες συσκευές που κυκλοφορούν.

Τέλος, στο Forum του Techblog, το οποίο έχει τίτλο "Αγγελίες", ο καθένας μπορεί, κάνοντας εγγραφή, να αγοράσει ή να πουλήσει κάποια ή κάποιες συσκευές που μπορεί να του είναι χρήσιμες ή άχρηστες, αντίστοιχα.

Link: www.techblog.gr

*Πληροφοριακά, ο Κώστας Βλαχάκης, διαχειριστής του Techblog, πρόσφατα απέκτησε και τον τίτλο του παρουσιαστή στην καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή της ΕΤ1 με τίτλο "Escape".
Περισσότερα για το Escape στο www.esctv.gr