Moserlx - SEO, Internet Marketing και συμβουλές για webmasters

Το moserlx.com είναι μια ιστοσελίδα στην οποία αναρτώνται χρήσιμα άρθρα που έχουν σκοπό να βοηθήσουν νέους και επίδοξους webmasters.
Πραγματεύεται το κομμάτι της προώθησης των ιστοσελίδων, το SEO (Search Engine Optimization), το οποίο είναι η δυνατότητα να βρίσκουν εύκολα οι μηχανές αναζήτησης (π.χ. Google) την ιστοσελίδα σας, το μάρκετινγκ μέσω διαδικτύου και διάφορες άλλες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να "χτίσετε" και να διατηρήσετε επιτυχώς τη σελίδα σας.

Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας είναι ο "Μόσερ Κώστας".

Μέσα από την κατηγορία "Υπηρεσίες SEO" προσφέρει πακετάκια επί πληρωμή για να σας βοηθήσει να προωθήσετε την ιστοσελίδα σας και να την κάνετε πιο εύκολα αναζητήσιμη.

Μέσα από την κατηγορία "Web design" ο Κώστας σας δίνει τη δυνατότητα να απευθυνθείτε σε αυτόν για να δημιουργήσει για εσάς το δικό σας e-shop ή τη δυναμική ή στατική ιστοσελίδα που θέλετε.

Στην κατηγορία "Συγγραφή άρθρων" μπορείτε να απευθυνθείτε στον Κώστα για να γράψει άρθρα επί πληρωμή για τη θεματολογία της ιστοσελίδα σας.
Οικονομικό και αυτή τη στιγμή έχει και έκπτωση.

Τέλος, η κατηγορία "Social Media" είναι "coming soon" οπότε δε μπορώ να ξέρω τι μπορεί να είναι.
Από τον τίτλο και μόνο φαντάζομαι πως θα περιγράφει τρόπους με τους οποίους μπορείτε να προωθήσετε/διαφημίσετε την ιστοσελίδα ή την επιχείρησή σας μέσω των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης.

Η ιστοσελίδα είναι σχετικά καινούργια, καθώς το πρώτο άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα Μαΐου του 2011.

Link: www.moserlx.com