Webz - Ο "βασιλιάς" στις τεχνολογικές εξελίξεις

Αυτοαποκαλείται "The King of Web News & Reviews"... και γιατί όχι;
Το Webz είναι ένα blog τεχνολογικού ενδιαφέροντος.
Η θεματολογία του περιλαμβάνει κυρίως τις νέες τάσεις και υπηρεσίες που προσφέρει το διαδίκτυο καθώς και διάφορα εργαλεία και ιστοσελίδες που μπορούν να φανούν χρήσιμα όχι μόνο στους "ψαγμένους", αλλά και στους αρχάριους.

Το πρώτο post στο Webz δημοσιεύτηκε το 2006 από τον Αλέξανδρο Λίγγρη (aka lexx). Ο lexx βρίσκεται ακόμα στο "τιμόνι" του blog και συνεχίζει με τον ίδιο ενθουσιασμό να μας ενημερώνει για καθετί καινούργιο στο χώρο.

Παρ 'όλα αυτά, κάτι έχει αλλάξει σε σχέση με το παρελθόν. Το Webz σήμερα δεν είναι μόνο ο lexx, αλλά αποτελείται από μια δυνατή ομάδα 8 ανθρώπων (lexx, PanosJee, thpoul, klou, ThirdEye, fractalbit, HitMan, jmacgr), οι οποίοι, ο καθένας με τον τρόπο του, βοηθάνε στην εξέλιξη του blog και στη βελτιστοποίηση του περιεχομένου και της λειτουργικότητάς του.

Χωρίζεται κυρίως σε τέσσερις κατηγορίες οι οποίες είναι:

-Απόψεις
-Βοηθήματα
-Παρουσιάσεις και
-Συνεντεύξεις.

(Η τελευταία είναι, κατά τη γνώμη μου, η πιο... ενδιαφέρουσα, καθώς περιλαμβάνει λίγες αλλά καλές και ξεχωριστές συνεντεύξεις, όπως π.χ. η συνέντευξη με το Νίκο Δήμου.)

Link: www.webz.gr

UPDATE: 6/9/2013:

"The King is dead! RIP 2006-2012
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την παρέα
Περισσότερα στο lexx.gr"


Αυτό είναι το μήνυμα που συναντά κάποιος εδώ και αρκετούς μήνες μόλις μπει στο Webz, RIP λοιπόν, γιατί είναι καλύτερο να τελειώσει έτσι (οι αναρτήσεις υπάρχουν ακόμα και μπορεί ο καθένας να τις διαβάσει), παρά να μείνει "ανοιχτό" και να παρακμάζει όσο περνά ο καιρός! Thank you Lexx και καλή συνέχεια!