Ελληνοφρένεια - Ο τσολιάς "ΟΝ ΔΕ ΝΕΤ"

Όσοι ήσαστε fan της εκπομπής στο "ΣΚΑΪ", είναι σίγουρο πως δε θέλετε να το χάσετε!
Ελληνοφρένεια (ΟΝ ΔΕ ΝΕΤ)
Η εκπομπή "Ελληνοφρένεια", η οποία προβαλλόταν καθημερινά στο κανάλι "ΣΚΑΪ" μέχρι και το Μάιο του 2011, αλλά και ήταν στον αέρα επίσης κάθε μέρα στο ραδιόφωνο του "ΣΚΑΪ", έρχεται τώρα και στο διαδίκτυο!

Δυστυχώς σήμερα δεν έχουμε την ευχαρίστηση να βλέπουμε την εκπομπή μέσω της τηλεόρασης, καθώς δεν υπάρχει πια η τηλεοπτική εκπομπή, όμως συνεχίζουμε να τους ακούμε στο "REAL FM" και κάθε εκπομπή, φυσικά, "ανεβαίνει" και στην ιστοσελίδα της "Ελληνοφρένειας".

Η ιστοσελίδα της "Ελληνοφρένειας" δείχνει πολύ "φρέσκια", όμορφη, γρήγορη, με αποτέλεσμα να είναι πολύ ευχάριστη κατά την περιήγησή σας μέσα σε αυτή.

Η δομή της σελίδας είναι πολύ καλή, καθώς μπορείς εύκολα να βρεις αυτό που ψάχνεις (αρκεί να ξέρεις αν πρόκειται περί εικόνας, ήχου ή κειμένου).

Επιπλέον, η ιστοσελίδα παρέχει τρόπους που μπορείς να ψυχαγωγηθείς, όπως οι φάρσες που γίνονται σε ανυποψίαστους πολίτες, οι οποίες προκαλούν πολύ γέλιο, ή το παιχνιδάκι που έχουν δημιουργήσει για τον ελεύθερό σας χρόνο!

Αξίζει να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της "Ελληνοφρένειας", στην οποία είναι, για ακόμη μια φορά, πρωταγωνιστής (ποιος άλλος;), ο τσολιάς (βλ. logo!).

Link: www.ellinofreneia.net