Tsevdos - Περί web design & development

Το Tsevdos.com, το προσωπικό blog του Γιάννη Τσεβδού, απευθύνεται σε όλους όσους ασχολούνται με τα web design & development, καθώς και με τα νέα στο χώρο της τεχνολογίας γενικότερα.
Μέσα από το blog του, ο Γιάννης μοιράζεται με τους αναγνώστες εμπειρίες, σκέψεις, γνώσεις και δίνει συμβουλές σε αρχάριους και μη για θέματα που έχουν να κάνουν με web design, blogging κ.λπ...

Από άποψη σχεδιασμού, η σελίδα είναι πολύ απλή και πανάλαφρη, κάνοντας έτσι ακόμα και τα πολύ μεγάλα (σε έκταση) κείμενα ευδιάκριτα και ευανάγνωστα. Σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζουν οι "ξεκουραστικοί" για το μάτι χρωματικοί συνδιασμοί και οι γραμματοσειρές που χρησιμοποιούνται. Το theme που χρησιμοποιεί το blog είναι το Ambrosia, προσωπικό theme του Γιάννη Τσεβδού.

Το blog λειτουργεί εδώ και αρκετά χρόνια. Συνεπώς, περιλαμβάνει πλούσιο υλικό και αρκετά άρθρα, σε πολλά από τα οποία μπορείτε να διαβάσετε διαλόγους και ανταλλαγές απόψεων μέσω σχολίων από άτομα-"γνώστες" του είδους.

Link: www.tsevdos.com

*Ο Γιάννης Τσεβδός διατηρεί, επίσης, το αγγλόφωνο (παραπλήσιας θεματολογίας) blog Phrappe.com, στο οποίο "σερβίρει" μικρές συμβουλές που έχουν να κάνουν με το διαδίκτυο και τις υπηρεσίες που αυτό προσφέρει, όπως π.χ. ο σχεδιασμός ιστοσελίδων (web design).