Skylos - Το προσωπικό blog του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Σας καλωσορίζει με το σλόγκαν "If life was easy, we could all go home" (=αν η ζωή ήταν εύκολη, όλοι θα μπορούσαμε να πάμε σπίτι μας).
Πρόκειται για μία από τις πιο ενδιαφέρουσες προσωπικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα και ανήκει στον Στάθη "Σκύλο" Παναγιωτόπουλο.

Μέσα στη σελίδα μπορείτε να βρείτε κείμενα που δημοσιεύει κατά καιρούς όχι μόνο ο Στάθης, αλλά και πολλοί αναγνώστες που έχουν κάτι να πουν.

Ξεκίνησε σαν ένα απλό blog, αλλά σήμερα έχει αναβαθμιστεί και έχει πάρει μορφή ιστοσελίδας, στην οποία ο καθένας μπορεί να εκφράσει την άποψή του για τα άρθρα που δημοσιεύονται και, ως αποτέλεσμα, δημιουργείται ένας εποικοδομητικός διάλογος ανάμεσα στους αναγνώστες.

Τα άρθρα που ανεβαίνουν κατηγοριοποιούνται, ανάλογα με το θέμα τους, στις εξής κατηγορίες:

-Επικαιρότητα
-Τέχνες
-Μαγειρική
-Διάφορα
-Αρθογραφίες
-Κηπολόγιο

Μέσω της στήλης "@" μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Στάθη είτε για κάποιο προσωπικό θέμα είτε για κάποιον άλλο λόγο.

Ένα ενδιαφέρον στοιχείο για την ιστοσελίδα είναι η κατηγορία "Ανέκδοτα", όπου συχνά - πυκνά αναρτώνται τα γνωστά ανέκδοτα του "Σκύλου" (όσοι δε γνωρίζετε περί τίνος πρόκειται, με μια γρήγορη ματιά θα καταλάβετε τι εννοώ).

Εξίσου ενδιαφέρον είναι το γεγονός πως μέσα από τη στήλη "Radio", ο Στάθης εκπέμπει ροκ μουσική ασταμάτητα από το Skylos FM.

Τέλος, όσοι είστε φαν του κινητού, μπορείτε μέσα από το "SMSwall" να στείλετε sms το οποίο θα δημοσιευτεί αυτόματα στην στήλη με τα μηνύματα, ενώ ιδιαίτερα οι χρήστες iPhone μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή του skylos.gr από το AppStore της Apple.

Link: www.skylos.gr