Techfan - Τα πάντα για την τεχνολογία

Το Techfan είναι ιστοσελίδα καθημερινής ενημέρωσης με τεχνολογικά νέα και θέματα από όλο τον κόσμο.
Τα παιδιά που βρίσκονται πίσω από το Techfan συλλέγουν κάθε μέρα τα πιο ενδιαφέροντα άρθρα από άλλα τεχνολογικά sites και τα αναδημοσιεύουν στο δικό τους (μετά από μετάφραση, αν πρόκειται για ξένο site), αναφέροντας φυσικά πάντα την πηγή.

Το πρώτο άρθρο του Techfan είναι δημοσιευμένο τον Νοέμβριο του 2011, αλλά μέσα από τη ροή των άρθρων βλέπω πως η ενεργή ενασχόληση με το site ξεκίνησε από το Φεβρουάριο του 2012 και μετά.

Πιστεύω πως τα παιδιά πρέπει να είναι ευχαριστημένα με την απήχηση που έχει η σελίδα, συγκριτικά με την εποχή που άρχισαν να ασχολούνται ενεργά με αυτή, καθώς κοντεύουν ήδη τετραψήφιο αριθμό fans στο Facebook.

Εκτός από την κύρια σελίδα με τα άρθρα, υπάρχει και το Forum του Techfan, όπου οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν είτε τα άρθρα, είτε να συζητούν για άλλα τεχνολογικά θέματα ή... περί ανέμων και υδάτων.

Οι ειδήσεις είναι κατηγοριοποιημένες σε: Desktops, Mobiles, Laptops, Tablets, Hardware, Peripherals, Gaming, Gadgets, Internet, Apple και Android.

Είναι μια πολύ όμορφη προσπάθεια και το μόνο που μπορούμε να ευχηθούμε στα παιδιά είναι να συνεχίσουν με το ίδιο μεράκι να μας ενημερώνουν για αυτό που αγαπούν, την τεχνολογία!

Link: www.techfan.gr