Φρικηπαίδεια - Είναι πραγματικά αστεία

Κάτι σας θυμίζει το όνομα. Όπως και η εμφάνισή της. Ναι, φυσικά, τη γνωστή σε όλους Βικιπαίδεια!
Η Φρικηπαίδεια ουσιαστικά δεν έχει κάποια σχέση με τη Βικιπαίδεια. Είναι απλά μια παρωδία αυτής και στοχεύει αποκλειστικά και μόνο στο σαρκασμό.

Όσο κι αν ψάξετε, δεν πρόκειται να βρείτε κάτι απόλυτα έγκυρο, σοβαρό ή σωστό (για αυτό άλλωστε έχουμε τη βαρετή και μονότονη Βικιπαίδεια).

Θυμηθείτε όμως πως κάπου εκεί βρίσκεται το νόημα. Μπορείτε να γράψετε ό,τι "αρλούμπα" κατέβει στο μυαλό σας και αυτή θα δημοσιευτεί, αν τηρεί δύο προϋποθέσεις: 1) να είναι κάτι πραγματικά αστείο και 2) να μην είναι κάτι προσβλητικό προς κάποιο άλλο πρόσωπο.

Το ότι έχουμε στα χέρια μας, ή καλύτερα στα... ποντίκια μας αυτή τη φρικιαστική ανεγκυκλοπαίδεια οφείλεται, σύμφωνα με την ίδια, στον ιδρυτή της, τον Όσκαρ Ουάιλντ, ο οποίος, ιδρύοντας τη Φρικηπαίδεια 88888888 χρόνια πριν, φρόντισε να μας αφήσει πολιτιστική κληρονομιά αμύθητης αξίας, κάνοντας απλά το καθήκον του.

Τέλος, θα ήθελα να αντιγράψω κάτι που διάβασα στη Φρικηπαίδεια και που πιστεύω πως είναι ένα από τα πολύ λίγα σωστά πράγματα σε αυτή τη σελίδα (όχι, δεν το λέω για κακό):
"Η Φρικηπαίδεια είναι μία εγκυκλοπαίδεια γεμάτη λανθασμένες πληροφορίες και ψέματα. Κάτι σαν την πολιτική, μόνο που είναι γραμμένη με χιούμορ."

Επισκεφτείτε τη Φρικηπαίδεια με πραγματικά αστεία διάθεση και ένα είναι σίγουρο: θα γελάσετε!

Link: http://frikipaideia.wikia.com/