Insomnia - Θα υποφέρετε από αϋπνίες

Το Insomnia είναι μια από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες στην Ελλάδα που έχουν ως αντικείμενό τους την τεχνολογία.
Οι ιδρυτές και τα μέλη του Insomnia αποτελούν, κατά το όνομά του, άτομα που λόγω της "τρέλας" τους για την τεχνολογία, δε μπορούν να... κλείσουν μάτι!

Η σελίδα ουσιαστικά χωρίζεται σε 4 κατηγορίες:
  1. Forum: Είναι η κοινότητα στην οποία λαμβάνουν χώρα οι συζητήσεις που γίνονται μεταξύ των μελών. Η κατηγοριοποίηση των συζητήσεων είναι τόσο οργανωμένη, ώστε να καλύπτει ό,τι θέλει να πει κάποιος για κάτι που αφορά την τεχνολογία. Για να... ξεσκάνε τα μέλη, υπάρχει και η κατηγορία "Ψυχαγωγία", όπου τα μέλη μπορούν να μιλήσουν λίγο πιο χαλαρά για σινεμά, τηλεόραση, μουσική, αθλητισμό και άλλα θέματα.
  2. Wiki: Πρόκειται για άρθρα-βοηθήματα (tutorials) που προορίζονται για τα μέλη και είναι γραμμένα από μέλη του Insomnia. Ο σκοπός ιδρυτών και μελών είναι η δημιουργία μιας μικρής εγκυκλοπαίδειας προς διευκόλυνση των υπόλοιπων μελών σε θέματα που έχουν να κάνουν με διαδίκτυο, υλικό, λογισμικό, πολυμέσα κ.ά. Η Wiki εξελίσεται συνεχώς και έχει ήδη φτάσει τα 200 περίπου άρθρα.
  3. Αγγελίες: Το όνομα τα λέει όλα. Κάθε μέλος μπορεί να προσθέσει αγγελία πώλησης ή ζήτησης και να συνεργαστεί με κάποιο άλλο μέλος για την πραγματοποίηση μιας αντίστοιχης πώλησης ή αγοράς.
  4. Αρχεία: Στην τελευταία κατηγορία βρίσκονται αρχεία για Windows ή Mac OS X διαθέσιμα για download, τα οποία ανεβαίνουν όχι μόνο από τους διαχειριστές, αλλά και από τα απλά μέλη του Insomnia. Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν περίπου 400 αρχεία διαθέσιμα.

Link: www.insomnia.gr