Neopolis - Γιατί ο νέος είναι ωραίος

Το Neopolis είναι μια νεανική ιστοσελίδα η οποία δημιουργήθηκε από φοιτητές, οι οποίοι έψαχναν κάτι για να ξεφύγουν από τη μονοτονία της ρουτίνας και της καθημερινής ενασχόλησης με "τα ίδια και τα ίδια".
Με αυτή τη λογική δύο πρωτοετείς φοιτητές, ο Παναγιώτης και ο Γιάννης, αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα φοιτητικό site που θα περιλαμβάνει ενημέρωση για ποικίλα θέματα που αφορούν τους νέους και τις απόψεις των ίδιων των νέων για την πραγματικότητα γύρω τους.

Μέσα σε λίγες μέρες μετά την έναρξη του site εισχώρησαν σε αυτό άλλοι δέκα συνολικά νέοι, οι οποίοι συνεισφέρουν, όσο και όπως μπορεί ο καθένας, στην ανάπτυξή του και στην κάλυψη όλων των πιθανών θεμάτων που μπορεί να απασχολούν τη νεολαία σήμερα.

Σήμερα, μετά από ένα μόλις μήνα λειτουργίας του, το site έχει καταφέρει να φτάσει σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα επισκεπτών και ο στόχος των αρθρογράφων, σύμφωνα με τους ίδιους, είναι η καθιέρωση ανάμεσα στις καλύτερες ελληνικές σελίδες του είδους της.

Αυτό που έχω να πω εγώ είναι: "γιατί όχι;"

Πιστεύω πως το Neopolis δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τα υπόλοιπα νεανικά site στην Ελλάδα. Ίσα ίσα, τα άλλα site έχουν να ζηλέψουν κάτι, και αυτό δεν είναι τίποτα άλλο παρά η όρεξη που δείχνουν τα παιδιά, κάτι τόσο μικρό, και αυτονόητο ίσως, αλλά τόσο σημαντικό για την επιτυχία. Γιατί στο κάτω κάτω, αν δε γουστάρεις πραγματικά αυτό που κάνεις, τότε καλύτερα μην το κάνεις.

Εύχομαι στα παιδιά καλή συνέχεια με το Neopolis και ελπίζω πως το μεράκι που βγάζουν προς τα έξω δεν είναι κάτι πρόσκαιρο, αλλά στοιχείο του χαρακτήρα τους που θα χαρακτηρίζει και την ίδια τη σελίδα.

Link: www.neopolis.gr