Enikos.gr - Ο Χατζηνικολάου είναι online

Το enikos.gr είναι το ενημερωτικό blog του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου.



Ο έμπειρος δημοσιογράφος, με μακρά θητεία στην τηλεόραση, αλλά και εκδότης της "Real News", φαίνεται πως έχει αντιληφθεί την απήχηση που έχει το internet σήμερα και αποφάσισε να την εκμεταλλευτεί.

Το blog, στο οποίο αρθρογραφεί ο ίδιος αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας που προφανώς έχει δημιουργηθεί, ασχολείται με θέματα όπως πολιτική, οικονομία, κοινωνία, αθλητικά και lifestyle, εντός και εκτός συνόρων.

Υπάρχει μια ειδική κατηγορία, "το blog μου", όπου δημοσιεύονται τα άρθρα που περιλαμβάνουν απόψεις και ρεπορτάζ του Νίκου Χατζηνικολάου.

Ο δημοσιογράφος πρέπει να έχει πάρει το όλο θέμα πολύ στα σοβαρά (και καλά κάνει), δείχνοντας το δρόμο και στους υπόλοιπους συναδέλφους του. Πιστεύω πως το έχει διαφημίσει πολύ και έχει δώσει μεγάλη βάση στα κοινωνικά δίκτυα, ιδιαίτερα στα δύο μεγάλα, καθώς έχει συγκεντρώσει περίπου 30.000 fans στο facebook, ενώ στο twitter τον "ακολουθούν" περίπου 20.000 άτομα.

Εμφανισιακά, το κόκκινο είναι το χρώμα το οποίο κυριαρχεί και φαίνεται πως έχει γίνει προσπάθεια το blog να φαίνεται νεανικό.

Link: www.enikos.gr