Stixoi - Τραγουδάκια, ποιηματάκια, αφιερώσεις

Πιστεύω πως η αναφορά στο συγκεκριμένο site είναι περιττή, καθώς οι περισσότεροι μάλλον το γνωρίζετε, αλλά θα την κάνω με συντομία γιατί είναι μια πολύ πρακτική και χρήσιμη ιστοσελίδα.



Αυτό που θα βρείτε μέσα στη σελίδα είναι ό,τι λέει το όνομά της: στίχους!

Στίχοι, στίχοι, στίχοι...

Μιλάμε για μια ιστοσελίδα - θησαυρό για τους λάτρεις της μουσικής και της τέχνης γενικότερα, οι οποίοι μπορούν να αναζητήσουν και να βρουν στίχους από πληθώρα τραγουδιών, ποιημάτων, και, σε μικρότερο βαθμό, μεταφράσεις και αφιερώσεις.

Η κατηγοριοποίηση των στίχων τραγουδιών, ποιημάτων κ.λπ. είναι πολύ καλή, καθώς μπορείτε να τους αναζητήσετε αλφαβητικά, ανά στιχουργό, ανά συνθέτη, ανά ερμηνευτή και πάει λέγοντας.

Η κοινότητα έχει περισσότερα από 50.000 εγγεγραμένα μέλη, και περιλαμβάνει (αντιγράφω από το site) 48938 Τραγούδια, 146376 Ποιήματα, 19193 Μεταφράσεις, 27793 Αφιερώσεις μέχρι στιγμής.

Ο καθένας μπορεί να στείλει στίχους τραγουδιών που θα ήθελε να δει να προστίθενται στη σελίδα, ενώ, αν εντοπίσετε κάποιο λάθος, μπορείτε να το διορθώσετε και να κάνετε αίτηση να αλλάξει.

Τα αποτελέσματα στην αναζήτηση είναι πολύ καλά για το site, καθώς όταν αναζητήσεις τον τίτλο κάποιου τραγουδιού και γράψεις δίπλα τη λέξη "στίχοι", είναι πολύ πιθανό να σου βγάλει το stixoi.info.

Link: www.stixoi.info