Tvxs - TV Χωρίς Σύνορα... κυριολεκτικά

Το tvxs, το οποίο αντιστοιχεί στο "TV Χωρίς Σύνορα", είναι μία από τις δημοφιλέστερες ελληνικές ενημερωτικές ιστοσελίδες.
Πίσω από το tvxs βρίσκεται ο Στέλιος Κούλογλου, Έλληνας δημοσιογράφος με θητεία στην κρατική τηλεόραση μέχρι και το Μάιο του 2008, όταν και δεν ανανεώθηκε η συνεργασία του με αυτή, με αποτέλεσμα να στραφεί στο διαδίκτυο και να ξεκινήσει τη λειτουργία της "TV Χωρίς Σύνορα".

Στο tvxs μπορείτε να ενημερωθείτε και να διαβάσετε άρθρα που έχουν να κάνουν με την επικαιρότητα, την πολιτική, την ιστορία, τον πολιτισμό, το περιβάλλον, καθώς και άλλα θέματα ποικίλης ύλης.

Στην ενότητα "Χιούμορ" μπορείτε να ψυχαγωγηθείτε βλέποντας αστείες εικόνες και βίντεο και διαβάζοντας ενδιαφέροντα κείμενα και παράξενες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Στο "WebTV" προβάλλονται επιλεγμένα βίντεο που έχουν να κάνουν με θέματα τα οποία οι περισσότεροι αναγνώστες αγνοούν, με αποτέλεσμα να μην είναι ικανοί να εκφέρουν άποψη πάνω σ 'αυτά.
Θέματα όπως η βία σε όλες της τις μορφές, οι συνθήκες επιβίωσης και εργασίας σε άλλες χώρες, διαφορετικές κοινωνικές και θρησκευτικές αντιλήψεις επίσης σε άλλες χώρες κ.ά.

Αυτά και άλλα πολλά μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του tvxs, στο οποίο μπορείτε, προσφέροντας ένα (σεβαστό) ποσό να γίνετε "Μέλος Χωρίς Σύνορα" και να αποκτήσετε πρόσβαση στα προνόμια που προσφέρονται.

Link: www.tvxs.gr