Oneman - Οι τύποι φροντίζουν για σένα, man

Γυναίκες, χιούμορ, σπορ, γυναίκες, τεχνολογία, ταινίες, γυναίκες... Αυτά και πολλά άλλα ενδιαφέροντα πράγματα θα δείτε και θα διαβάσετε στο Oneman.

Το Oneman είναι ένα blog που αφορά εσένα (αν είσαι άντρας, οπότε αν δεν είσαι ας σταματούσες καλύτερα την ανάγνωση) και αν μπεις θα περάσεις ώρες διαβάζοντας τα αρθράκια που ανεβαίνουν (και είναι πολλά, καθώς ανανεώνεται καθημερινά).

Άρθρα γύρω από θεματολογία που ποικίλει και, εκτός από κάποια στάνταρ θέματα, όπως οι γυναίκες, η μόδα, η κοινωνική ζωή και άλλα, περιλαμβάνει πράγματα που αφορούν την επικαιρότητα.

Το Oneman είναι ιστοσελίδα-μέλος του ομίλου "24 Media", όπως και το Techgear, και έχει έντονη απήχηση στα Social Media, με περισσότερους από 40.000 fan στο facebook και περίπου 10.000 followers στο twitter.

Το Oneman είναι το παλιό "Men 24", το οποίο μετονομάστηκε και μεταμορφώθηκε σε αυτό που είναι σήμερα, δηλαδή σε μία από τις αγαπημένες ιστοσελίδες χιλιάδων αντρών στην Ελλάδα, πολλοί από τους οποίους το διαβάζουν καθημερινά μαζί με τα υπόλοιπα site-πρώτες επιλογές που έχουν με το που ανοίξουν τον υπολογιστή.

Το δικό μου το like το πήρε (φαίνεται και στη φωτό), το δικό σου;

Link: www.oneman.gr